Punk Rock Summer Tour cu Agora (Ro), Volstead Akt (Fr) şi T.B.A.(Ro)

05 Iun 2015
Punk Rock Summer Tour cu Agora (Ro), Volstead Akt (Fr) şi T.B.A.(Ro)
 Miercuri, 10 iunie, de la ora 21:00, în Bazar Pub din Braşov Benediktus Production organizează o seară punk rock cu Agora (România), Volstead Akt (Franţa) şi T.B.A.(România). Cele trei trupe au cântat deja la Buzău şi Galaţi, pe 9 iunie vin în Bucureşti, următoarele concerte fiind la Sibiu-11, Cluj-12, Oradea-13, Timisoara/ Arad-14 iunie. Agora este formată din patru oameni diferiți ca vârste, obiceiuri și vieți cotidiene, dar uniți prin dorința de a cânta, de a face ceva nou și de a-și spune propriile păreri (poate neortodoxe dar cu siguranță venite din inimă) în fața publicului larg. Agora cântă rock alternativ în ritm de dans. Punk cu riff-uri de pian. Reggae cu versuri violente. Rock `n roll în căutare de soluții.

Grup de hardcore punk infiintat in 2013 in Saint Etienne, Volstead Akt propune un hardcore old school cu versuri in limba engleza. Are inregistrat un album si a avut o bogata activitate concertistica in Franta dar si la festivaluri de gen din Europa. In 2015 trupa lanseaza un nou album, "Out of Order", pe care il va prezenta in cadrul turneului din Romania.

T.B.A. este una dintre putinele trupe din Romania care canta un punk rock sincer si fara compromisuri. Cvartetul bucurestean s-a infiintat in 2014, influentele muzicale venind din scena americana (NOFX, Rancid, No Use For A Name). Cu ocazia acestui turneu, T.B.A. isi lanseaza primul EP.

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră