Program şi reguli de acces la concertul Korn

30 Iul 2015
Program şi reguli de acces la concertul Korn
Mult aşteptatul concert Korn va avea loc luni, 3 august, Korn la Arenele Romane din Capitală. Accesul la eveniment se va face începand cu ora 18:00, tot la ora 18:00 va începe şi primul set al serii- cu DJ Hefe & Planet H (până la 18.45), urmaţi de Implant Pentru Refuz, Point Blank şi Coma. Korn va urca pe scenă în jurul orei 21:30. Organizat de Emagic, evenimentul marca Sabotage face parte din 20th Anniversary Tour, ce marchează 20 de ani de la apariţia primului material discografic.

Cu ce nu ai voie să intri la concert
Bauturi si produse alimentare, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, bauturi sau mancare, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

Lista pieselor din concertul Korn
Blind, Ball Tongue, Need To, Clown, Divine, Faget, Shoots and Ladders, Predictable, Fake, Lies, Helmet in the Bush, Daddy. La bis: Falling Away from Me, Here to Stay, Freak on a Leash

Cu Uber, transport gratuit pentru deţinătorii de bilete
Din cauza lipsei locurilor de parcare in zona, organizatorii recomanda pentru deplasare folosirea mijloacelor de transport in comun sau a serviciilor de ridesharing. In acest sens, Uber vine in ajutorul fanilor Korn si pune la dispozitie, in baza codului kornlive, curse gratuite catre si dinspre locatie in ziua evenimentului pentru cei care si-au cumparat bilet la concertul Korn. Codul va fi valabil doar in ziua evenimentului, 3 august, catre sau dinspre Arenele Romane, pentru utilizatorii noi pe platforma Uber.
Biletele sunt 160 de lei, disponibile pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si la partenerii afiliati. În ziua concertului, preţul va fi 180 de lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră