Precizari privind concertele lui Iglesias

18 Mai 2015
Precizari privind concertele lui Iglesias
În urma mai multor zvonuri aparute  prin intermediul canalelor mass-media si a rețelelor de socializare, organizatorii concertelor Julio Iglesias de la Cluj si Bucuresti au trimis spre publicare urmatoarele precizari: "Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr.,  vor evolua pe scena Sălii Polivalente din Cluj, în data de 22 mai , iar la Sala Palatului din capitală, în data de 2 iulie. Anunțul reprogramării concertului de la București pentru data de 2 iulie, a fost lansat cu o zi înainte de apariția artistului Julio Iglesias Jr. în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, amânarea neavând nicio legatură cu incidentul petrecut acolo.

Așadar, vineri, 22 mai, începând cu ora 20:00, Julio Iglesias va concerta pentru a doua oară la Cluj, în prezența celor aproximativ 7.000 de spectatori, așteptați la Sala Polivalentă. Show-ul celui mai iubit artist latin al tuturor timpurilor va fi deschis de recitalul fiului său, Julio Iglesias Jr. și va cuprinde cele mai frumoase melodii din repertoriu.

Același spectacol deosebit va fi reeditat în data de 2 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti. În continuare, spectatorii interesați își pot procura bilete la concert prin intermediul agenției eventim. .

 

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră