Pistol cu Capse cântă după zece, în Control. VIDEO

08 Iun 2015
Pistol cu Capse cântă după zece, în Control. VIDEO
Al patrulea disc Pistol cu Capse se numeşte „După Zece”, conţine zece cântece şi va fi lansat pe 11 iunie, in clubul Control, tot după ...ora zece ! Iată titlurile: 1. Pas cu pas, 2. Doar A Mea, 3.O Dorinta In Plus, 4.Ea Crede, 5. Spune-mi Ce Vezi, 6.In Urma Ta, 7.Undeva, Cineva, 8.Nopti Pierdute, 9. Stayin' Alive, 10. Ramane Intre Noi. Materialul a fost conceput in ultimii doi ani iar inginer de sunet a fost Janin Pasniciuc care, uneori, a fost şi producător muzical. Despre cântecele de pe noul disc Vlad Staricu, vocalistul formatiei spune: “doar trei sunt mai punk şi cu mult distors, celelalte şapte fiind destul de lente in stilul american raggae sau raggae rock”. <Putem să ne laudăm cu un album modern, poate prea modern pentru România, neavând nici un iz balcanic, lucru de care incercam să ne ferim cât mai mult. Piesa “Ramâne Între Noi” are deja un clip foarte frumos in regia lui Dorin Marcu ( Diamonds Are Forever) şi tot cu el vom filma un alt clip la piesa ”Undeva, Cineva" > a mai spus Vlad.

Pistol cu Capse s-a infiinat in 2003, la Bucureşti si in 2007 a realizat EP-ul „Multimedia X-tra CD”. In 2008 a lansat primul album, “Pistol Cu Capse”, cu 15 piese iar doi ani mai târziu “Unplugged”. Pe acest disc cantecele sunt rescrise special pentru varianta acustica avand un sound cu totul nou fata de inregistrarile anterioare. De la infiinare, trupa a sustinut peste 150 de concerte si a avut ocazia de a canta pe aceeasi scena cu: NOFX, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone, Jaya The Cat, La Plebe si alţii.
La concertul din Control, PCC are ca invitate trupele Less Than Hero si Sun Boulevard. Biletele sunt 20 de lei, disponibile la intrare.  

Alte stiri din Muzica

Ultima oră