Pe 20 iulie, Travka în concert electro-acustic la Verde Stop

19 Iul 2017 | scris de Alex Revenco
Pe 20 iulie, Travka în concert electro-acustic la Verde Stop

Travka a pășit pe scena alternativă românească în 2002. Prin concerte pline de energie și o lirică deosebită, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forța acordurilor rock împletite cu poezia provocatoare a versurilor. A participat la cele mai mari festivaluri de muzică din România, a avut numeroase apariții TV și recenzii elogioase. Lansând deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, Travka continuă să experimenteze și să exploreze noi și noi orizonturi muzicale. 

Finalul lui 2016 găsește trupa experimentând cu noi sunete, reorchestrând piesele din repertoriu pentru a fi interpretate într-o formulă extinsă, electro-acustică, cu care vor fi prezenți și pe 20 iulie la Backyard Acoustic Season!

Programul de mâine, Verde Stop (str. Barbu Văcărescu nr. 162-164): 18:00 – acces public,  19:00 - Breathelast acustic, 20:30 - Travka electro-acustic

Ascultă aici Travka - Sunt un erou // electro-acustic

https://www.youtube.com/watch?v=U3--ZI7kdpo

Travka - E cineva în orașul acesta? // electro-acustic

https://www.youtube.com/watch?v=4xa795SxLZg

Anul trecut, seria de concerte Backyard Acoustic Season a adus laolaltă 16 artiști și formații în opt concerte acustice pe timp de vară într-un spațiu urban alternativ din inima Bucureștiului. În acest an, conceptul Backyard Acoustic Season se extinde, noi serii de concerte urmând să aibă loc la Timișoara și la Oradea; în același timp, seria continuă și la București într-un nou spațiu: Verde Stop (str. Barbu Văcărescu nr. 162-164).

Biletele costă 30 de lei în avans (40 de lei în seara concertelor, la intrare) și sunt disponibile pe www.iabilet.ro şi în reţeaua magazinelor partenere.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră