Paula Seling: Nu ştiu dacă Eurovision este maximum de vis pe care îl puteam avea

22 Aug 2015
Paula Seling: Nu ştiu dacă Eurovision este maximum de vis pe care îl puteam avea
Solista Paula Seling face mărturisiri complete în emisiunea „Să cultivăm recunoştinţa”, de la Trinitas TV, de sâmbătă, de la ora 19:00. Artista a acceptat să vorbească despre viața ei de dinainte de glorie: ”La început nu aveam pian acasă. Fratele meu a început primul să cânte la pian, deci... el nu avea. Și cânta pe o clapă făcută de părinții mei dintr-o bucată de carton. Atunci nu-și permiteau un pian... costa cam cât o mașină”. Dincolo de luminile rampei, Paula Seling este altfel decât ne-o imaginăm, privind-o şi ascultând-o. Ea însăşi mărturiseşte: ”Sunt destul de timidă și, de multe ori, îmi place să mă retrag în locuri unde sunt cu mine însămi și cu gândurile mele. De-a lungul timpului, am fost puțin complexată de faptul că nu sunt atât de spontană și atât de volubilă cum sunt alții”.

Înainte de a avea propriul studio de înregistrări, Paula Seling s-a luptat cu greutățile începutului. ”Am stat în cartierul Miliari, la etajul 8, într-un bloc plin de gândaci, dar nu mă plâng. Iar înainte de asta, am stat câteva luni acasă la Narcisa Suciu”, povesteşte ea.

Nu vor lipsi mărturisirile despre Eurovision: ”În anul 2010, când am pășit pe scena Eurovision, credeam că pentru acel moment m-am pregatit toată viața. Așa am simțit. Pentru tot ceea ce a fost până la acel moment și după, pentru toate vârfurile pe care le-am avut... Nu știu dacă acela este maximum de vis pe care mi l-am dorit, pentru că, atât în 2010 cât și în 2014 am fi vrut să facem un miracol. Poate că visurile noastre au fost mai mari în anul 2014, pentru că, din 2010, am continuat să creștem în naivitatea noastră, crezând că putem muta munții dacă muncim mult. În 2014 am muncit mai mult decât în 2010. N-a depins de noi... Nu regret că m-am dus a doua oară - ar însemna să iau înapoi toate sentimentele frumoase pe care le-am generat cu momentul nostru”.

În premieră, Paula Seling vorbește despre soțul ei: ”Radu, soțul meu, mi-a dedicat piesa Supergirl. El este un fel de om care preferă să facă lucrurile, mai mult decât să le spună. Felul lui de a arăta cât de mult înseamnă relația noastră e un pic mai mult decât o declarație. Pe el l-am fotografiat pe furiș în festivaluri, cu nouă ani înainte să... fim împreună. El era cu trupa lui, Celeste, eu eram cu trupa mea - Enders. Nici nu cred că îi plăceam eu foarte mult atunci”.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră