Patrick Cojerean, încă două premii la un concurs de percuţie în Italia

14 Iul 2015
Patrick Cojerean, încă două premii la un concurs de percuţie în Italia
 Timişoreanul și-a completat vitrina cu trofee după ce a câştigat două premii în cadrul concursului International Percussion Competition, care a avut loc zilele trecute în Montebello della Battaglia, în Italia. Tânărul muzician a cucerit premiul întâi la secţiunea toba mică şi premiul al doilea la secţiunea marimba, la categoria junior.

Cojerean a câştigat de-a lungul anilor mai multe premii la competiţii desfăşurate în Grecia, Italia şi România. Acum doi ani, Patrick a câştigat premiul I la categoria sa de vârstă la secţiunea instrumente melodice din cadrul concursului internaţional de percuţie PAS Greece Athena. Printre trofeele pe care le-a cucerit de-a lungul anilor se numără premiul II la Days Of Percussion 2012 din Italia, şi locul întâi la Olimpiada Naţională de Muzică desfăşurată la Cluj. Anul trecut, Patrick Cojerean a câştigat premiul întâi la categoria junior (vârsta între 16 şi 20 de ani) în cadrul primei ediţii a festivalului internaţional de percuţie din Torrazza Coste-Pavia – Italia.

Alături de aceste distincţii, tânărul a avut ocazia să apară în faţa publicului la lansarea DVD-ului „Jais după zece ani” sau pe scena prestigiosului festival de jazz de la Gărâna, alături de trupa de percuţie Prezent a profesorului Mario Florescu. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră