Pasărea Rock a lansat melodia de Crăciun, ”Cometa stea” (audio)

20 Dec 2018 | scris de Alex Revenco
Pasărea Rock a lansat melodia de Crăciun, ”Cometa stea” (audio)

În prag de sărbătoare grupul Pasărea Rock a lansat o nouă melodie menită să readucă în suflet bucuria simplă, dar înălțătoare, a Crăciunului petrecut alături de cei dragi.

Intitulată ”Cometa stea”,  piesa scrisă de Florin Dumitrescu, pe muzica  lui Joji Kappl, pune în evidență apartenența noastră creștină și invită la dezvoltarea puterii de a iubi și de a dărui. Inițial, titlul acestei melodii a fost „Trei crai de la răsărit”, personaje reprezentate de Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică, care după lungi rătăciri s-au regăsit și au pornit pe același drum către inimile iubitorilor de muzică de calitate.  Odată cu această nouă melodie, formaţiei i se alătură Narcis Tran-Korsar, un nou colaborator, tânăr și deosebit de talentat, care va susține performanțele artistice la chitara cu 12 corzi, dar și backing vocal.

 Noua compoziție muzicală ”Cometa stea” realizată sub egida casei de producție Revolver, va răsuna în toate concertele din întreaga țară și va putea fi ascultată atât la posturile de radio, pe canalul de Youtube - https://youtu.be/dfnn7e_qZoQ cât și pe pagina de Facebook a formației , www.facebook.com/BaniciuKapplLipan.

În varianta pentru radio, melodia este disponibilă la: Download link https://we.tl/t-f0t1gaAEr8

 

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră