O categorie de bilete epuizată la concertul ABBA Tribute Band REVIVAL™

18 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
O categorie de bilete epuizată la concertul ABBA Tribute Band REVIVAL™

Votata in unanimitate de Asociatia Agentilor Muzicali britanici drept cea mai buna formatie tribut Abba din Marea Britanie, ABBA Tribute Band REVIVAL™ concertează pentru al doilea an consecutiv, în Romania, la Hard Rock Cafe.

La concertul din data de 3 februarie, ora 22.30, una dintre categoriile de bilete este deja epuizata. Fanii din România, care nu au avut şansa de a vedea formaţia suedeză au ocazia să asculte live “Mamma Mia”, “Fernando”, “The Winner Takes It All”, “Chiquitita”, “Waterloo”, “S.O.S”, “Knowing Me Knowing You”, “Take A Chance”, “Dancing Queen” şi multe altele interpretate de cea mai lăudată trupă tribut ABBA.

Show-ul REVIVAL™ ABBA s-a dovedit a fi un succes rasunator atat in Marea Bitanie cat si in restul lumii, uimind publicul european dar si pe cel din Orientul Mijlociu iar publicul roman nu a facut exceptie, primul concert al formatiei fiind sold-out. Pentru concertul din 3 februarie, biletele VIP- cu loc in fata  scenei si poza cu formatia - 120 de lei- au fost epuizate. Se mai găsesc cele din Categoria 1 : cu loc in fata  scenei- 90 lei, Categoria 2  : loc la masa - 70 lei şi Categoria 3: loc in picioare – 40 lei,  disponibile online pe www.bilete.ro, iabilet.ro şi magazinele partenere.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră