Nicoleta Brebenel aka Sevenego va reprezenta Romania la Ibiza

10 Iun 2015
Nicoleta Brebenel aka Sevenego va reprezenta Romania la Ibiza
Emotii cat China la desemnarea castigatorului Burn Residency Romania, la radio Sonica Ibiza. Finalistii au fost Kurtiss Kromm, Mihai Vladu, Sevenego, Diego_ro și Mystik Vybe. Acestia s-au intrecut in cadrul unui mix virtual, iar Sevenego, pe numele ei adevarat Nicoleta Brebenel, va reprezenta Romania la Ibiza.

Sevenego se pregătește să își facă bagajele pentru bootcampul din Ibiza acolo unde, alături de finaliștii din toate țările participante, va fi trainuită de legendarii Carl Cox si Philipp Straub. Miza este mare, și anume doar trei dintre concurenții din bootcamp vor ajunge să mixeze în cele mai tari cluburi de pe insulă. La finalul sezonului, unul dintre aceștia va deveni DJ-ul superstar burn Residency și va câștiga marele premiu de 100.000 de euro, sumă ce va fi investită în dezvoltarea carierei de DJ.

Nicoleta Brebenel aka Sevenego și-a început cariera de DJ in ianuarie 2014. În prezent își câștigă existența din asta, mixând într-un club din Centrul Vechi. DJ-ul care o inspiră este Carl Cox, cel care, de altfel îi va fi și mentor în Ibiza. “Sunt foarte fericită să reprezint România în faza următoare a competiției. Am ascultat The Virtual Mix off acasă cu niște prieteni și am fost extraordinar de emoționată. Vreau să profit la maxim de oportunitatea pe care mi-a oferit-o Burn pentru a învăța cât mai mult și pentru a-mi continua cariera de dj. Acum îmi doresc să aduc titlul de câștigător al Burn Residency în România. Ne vedem în Ibiza”, declară Sevenego.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră