Mosule, ce verde esti! Ron Wood: "In concert, Stones sunt mai buni acum, nu stiu ce s-a intamplat"

20 Mai 2015
Mosule, ce verde esti! Ron Wood:
 Pentru a celebra noul turneu, „Zip Code”, in America de nord si reeditarea celebrului album „Sticky Fingers”, Mick, Keith, Charlie si Ronnie au participat, pentru prima oara, la o sesiune de intrebari si raspunsuri pe Twitter. Cu acest prilej Ron Wood a spus: „Live, suntem mai buni acum. Nu stiu ce s-a intamplat. Zilele acestea am inceput o noua etapa de repetitii si e distractiv, crede-ma, iar muzica e de mare calitate. Ma gandesc, ca intr-o zi vom exploda!” Mick Jagger a povestit cum isi pregateste vocea cu o luna inainte de turneu iar cateva saptamani face karaoke. Intrebat daca e nervos inainte de concert, el a raspuns: „Nu sunt nervos, mai degraba am emotii. Inainte de primul concert al unui nou turneu sunt ingrijorat, cateodata. Ma gandesc ca se poate intampla ceva rau, orice este posibil. Dar nu sunt deloc nervos”.

Cand lui Keith Richards i s-a cerut sa dezvaluie secretul nemuririi, acesta a raspuns "încă nu am ajuns acolo, dar până acum e bine! O viață curată și sănătoasă, o multime de exercitii, mers la biserică duminica. " (!!)

Charlie Watts, intrebat daca nu s-a saturat sa tot vada fundul lui Jagger din spatele tobelor a replicat: „Nu. Este una dintre cele mai frumoase privelisti din tara”. (!!)

In prima decada din iunie, Stones va reedita albumul „Sticky Fingers” (1971), intr-o editie deluxe.

Ai mai jos toate intrebarile si raspunsurile de pe Twiter:

https://twitter.com/TwitterMusic/timelines/600367899493142528

 



Alte stiri din Muzica

Ultima oră