Mesajul grupului Negură Bunget în urma tragediei din clubul Colectiv

02 Noi 2015
Mesajul grupului Negură Bunget în urma tragediei din clubul Colectiv
În urma tragediei din clubul Colectiv, care va marca scena metal romanească pentru totdeauna, membrii formaţiei Negură Bunget îşi exprimă solidaritatea cu victimele şi apropiaţii acestora. Iată mesajul: <Primele detalii ale evenimentelor le-am primit chiar înainte de a începe concetul nostru in Reykjavik (Islanda). Apoi am urmarit împietriţi, de la distanţă, întreaga desfăşurare a acestora, precum şi răspunsul impresionant pe care l-au stârnit în societatea românească (atât pozitiv, cât şi negativ).

Revenind în ţară, am vrea să ne implicăm şi noi pe cât posibil. Nu numai că am susţinut ultimul nostru concert din Bucureşti în clubul Colectiv, dar printre victime se numără numeroşi prieteni şi cunoscuţi. Vom susţine pe cât posibil concertele pe care le avem programate în weekendul următor în Buzău, Cluj şi Braşov, şi vom dona toate beneficiile victimelor acestei tragedii.

Încurajăm pe oricine are posibilitatea să facă la fel. Donaţiile pot fi făcute către Fundaţia Estuar, CIF: 4829835, prin virament bancar, în contul în lei - RO45RNCB0064004896460001 deschis la Banca Comerciala Română Sector 5. De asemenea, ne exprimăm disponibilitatea atât ca formaţie, cât şi individual, de a ne implica în orice activităţi care au ca scop sprijinirea victimelor.>

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră