Manowar organizează un concurs cu premii în bilete la concertele din Gods and Kings World Tour 2016!

21 Sep 2015
Manowar organizează un concurs cu premii în bilete la concertele din Gods and Kings World Tour 2016!
Cel mai nou concurs iniţiat de faimosul grup american pentru fanii săi are ca miză bilete pentru concertele din 'Gods And Kings World Tour 2016,' turneu ce va ajunge şi în România. Pentru a lua parte la concurs, trebuie să filmezi sau fotografiezi repere turistice de referinţă din orice oraş în care Manowar va ajunge în cadrul turneului Gods And KingsWorld Tour 2016. Poti trimite imagini sau filmuleţe cu repere din oraşul ales, dar şi puncte mai puţin cunoscute  sau locuri cu o însemnătate specială pentru tine.

Imaginile pot fi însoţite de un comentariu sau de câteva cuvinte despre tine, în format camera video sau în scris. Nu e obligatoriu să locuieşti în oraşul pentru care trimiţi materiale dar condiţia este să fii autorul materialelor trimise. Termenul limită pentru înscrierea materialelor foto şi video în concurs este 30 septembrie. La final se va extrage un câştigator pentru fiecare concert din turneul Gods And Kings World Tour 2016.

Premiile sunt:
- Două bilete la un show la alegere, din Gods And Kings World Tour 2016 (transportul şi cazarea nu sunt incluse)
-  Materialele câştigătoare vor fi publicate pe site-ul Manowar, canalul de You Tube şi pe paginile Manowar din reţelele sociale.
- Materialele cîştigătoare vor deveni parte din universal Manorwary,  vor fi împărtăşite tuturor şi poate vor fi incluse pe următorul DVD

Termenii şi condiţiile concursului sunt aici

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră