Mâine începe Dark Bombastic Evening !

14 Aug 2018 | scris de Alex Revenco
Mâine începe Dark Bombastic Evening ! Galerie foto (2)

Festivalul DBE nr. 9, supranumit “O Nouă Reverie”, se va desfășura între 15 și 18 august, în spațiile RYMA ale cetății Alba Carolina din Alba Iulia.

DBE este o platforma atipica care sustine Spiritul Underground, exprimarea artistica variata si de calitate, libertatea de opinie, deschiderea la nou si nestandardizat, bunul simt, decenta in tot si toate.

...a fost creata din dorinta sincera de a oferi prietenie, dar si de a pune bazele unei miscari underground corect structurata, pe repere verticale si reale. Totul a fost pornit din admiratie pentru artistii talentati care doresc sa impartaseasca in cel mai onest mod viziunile lor catre un public explorator de elemente noi, inovative, originale. DBE respecta clasicul dar rezoneaza la vectorii de avangarda, experimentali si atipici...

...se adreseaza sufletelor frumoase de pretutindeni care vin neconditionat la un eveniment anual ce doreste sa-si pastreze intacta credinta si convingerea in normalitate, simplitate si sinceritate. In 3 zile efective, prieteni noi si vechi isi propun sa evadeze din cotidian, sa petreaca un week-end atipic intr-o companie frumoasa si, nu in ultimul rand, sa sustina o identitate care, de la an la an, pare sa prinda un contur bine definit?

...sentimentul de apartenenta la platforma DBE ar putea sa reprezinte, in cele din urma, o atitudine noua, neconditionata, libera, care sa poata duce la implinirea unui vis frumos al fiecaruia dintre sustinatori: artisti, public, organizatori, parteneri, mass media...

Iată ce a declarat recent Cătălin Doru, inventatorul/ organizatorul acestui festival

“Suntem DIY, facem din pasiune si ne amagim, sperand, ca, intr-o buna zi, un eveniment underground ar putea sa aiba un suport financiar corect doar din vanzarea de bilete, fara a numara berea sau mancarea vanduta. Oricum noi nu avem treaba cu asa ceva, noi cu partea artistica, ca asta ne tine in viata.

De aceea nu am incurajat compromisurile, pilele, recomandarile sau rugamintile de invitatii gratuite sau alte combinatii uzitate des. Se numeste RESPECT fata de eveniment, fata de toti ceilalti care platesc bilet si cine vrea sa sustina, stie ce are de facut.

Nu dam acreditari pentru ca nu avem restrictii la foto, video sau interviuri cu artistii. Singurele variante vizibile de promovare continua sa fie FB si 2-3 site-uri underground, plus recomandarile voastre catre alti posibili interesati. Credem ca vom reusi o noua editie de poveste, fara a privi arogant sau pragmatic. Stim ce e DBE, asa ca nu ne comparam”.

Abonamentele sunt 333 lei iar biletele de o zi (16, 17, 18 august): 153 lei. Online, acestea se pot achiziţiona de la www.eventbook.ro

Programul pe zile şi ore - in cea de-a doua fotografie.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră