Mădălina Ghenea a făcut senzaţie pe scena Festivalului de la Sanremo! (VIDEO)

12 Feb 2016 | scris de Veronica M. Florentina
Mădălina Ghenea a făcut senzaţie pe scena Festivalului de la Sanremo! (VIDEO)

Frumoasa Mădalina Ghenea a cucerit publicul din Italia în calitate de co-prezentatoare a festivalului.

Românca a schimbat în prima seară a evenimentului trei ţinute ce poartă semnătura stilistei italiene Alberta Ferretti. Ea a vorbit publicului despre copilăria din România şi despre cum obişnuia să urmărească evenimentul cu sufletul la gură, împreună cu toată familia.

"Bine ai venit la Sanremo!", i-a transmis Carlo Conti, principala gazdă a festivalului.

"Bună seara! Sunt foarte emoţionată şi fericită să fiu aici, pe scena asta care reprezintă tradiţia italiană în lume. Pe scena la care eu mă uitam când eram mică, acasă, în România. Ne uitam toţi la televizor într-o cameră. Iar tata venea obosit de la muncă şi trebuia să se odihnească, aşa că dădeam televizorul încet şi ne apropiam să auzim muzica. Ştiu că ai mei mă privesc de acasă, sper ca tata să nu adoarmă", a spus Ghenea.

Cel mai mare eveniment muzical din Italia se va închiea în 13 februarie, la Teatrul Aniston.

Festivalul de la San Remo se organizează din 1977 și este în continuare extrem de popular în Italia, unde prin tradiție este urmărit cu religiozitate de familii întregi, care își petrec în fața televizorului cele cinci seri de concerte. Este o perioadă în care toată țara uită de scandalurile politice pentru a se bucura de muzică și de VIP-urile din showbiz care defilează pe covorul roșu din micul oraș scăldat în flori de pe țărmul Mării Mediterane.

La spectacolul inaugural al ediției din 2015 a avut loc reîntâlnirea surpriză a celebrilor soliști Al Bano și Romina Power, care au format un cuplu atât pe scenă, cât și în viața particulară timp de 30 de ani, dar s-au despărțit în 1999. Reapariția lor împreună a fost urmărită de 12 milioane de telespectatori, rata de audiență ajungând la nivelul record de 49,34 la sută.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră