La Timişoara, Myrath, Tiarra şi Aeon Blank vor cânta înainte de HIM. Vezi VIDEO "Into The Night"

07 Iul 2015
La Timişoara, Myrath, Tiarra şi Aeon Blank vor cânta înainte de HIM. Vezi VIDEO
La multașteptatul concert HIM de la Timișoara vor cânta în deschidere cunoscutul grup de oriental metal Myrath din Tunisia, Tiarra- reprezentant de seamă pentru gothic/symphonic metal-ul românesc și Aeon Blank – o trupă alternative rock/ dark metal în plină ascensiune. HIM revine în România după nouă ani de la primul concert, desfăşurat la Sibiu, în cadrul festivalului ARTmania. Showul din Parcul Rozelor din Timişoara este pe 31 iulie şi va fi urmat de concerte în Ungaria, Slovacia, Cehia, Germania, Polonia, Letonia, Rusia, Finlanda.

Primul grup rock din Finlanda cu Disc de Aur în SUA

HIM a luat fiinţă în 1991 şi de atunci a înregistrat opt albume de studio, cel mai recent fiind „Tears on Tape” (2013) . Al cincilea LP, "Dark Light", a fost declarat Disc de Aur de către RIAA (Recording Industry Association Of America) iar HIM a devenit primul grup rock din Finlanda cu un Disc de Aur în Stataele Unite. Cinci dintre albumele formaţiei au ajuns Disc de Platină în Finlanda iar "Razorblade Romance" (din 1999) a fost dublu Disc de Platină în Finlanda şi Disc de Platină în Germania.

1000 de bilete sunt deja epuizate
Începutul acestui an a adus o veste tristă fanilor HIM: după 16 ani de activitate, toboşarul Mika ‘Gas Lipstick’ Karppinen a decis să părăsească formaţia, rămânând „în relaţii amicale” cu ceilalţi componenţi. Până la această oră, managementul HIM nu a anunţat numele noului toboşar, iar HIM se prezintă în formula: Ville Valo – solist vocal, Mikko "Linde" Lindström – chitară solo, Mikko "Migé" Paananen – bass, Janne "Burton" Puurtinen – keyboards. Primele 1000 de bilete au fost deja epuizate, astfel încât concertul de la Timişoara, organizat de Phoenix Entertainment cu sprijinul Primăriei Timișoara, se anunţă a fi sold out. Restul biletelor sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro la prețul de 135 de lei. Vezi mai jos un videoclip HIM


Alte stiri din Muzica

Ultima oră