La The Pub Universității, trei zile de jazz !

17 Feb 2021 | scris de Alex Revenco
La The Pub Universității, trei zile de jazz !

Asociatia Jazz4You lanseaza in parteneriat cu The Pub Universitatii prima editie a festivalului Wine & Jazz4You, ce va avea loc in perioada 19-21 februarie 2021 la The Pub - Universitatii in Bucuresti, avandu-i ca invitati pe Marius Vernescu, Irina Sarbu si Emil Bizga. Aceștia vor evolua după urmatorul program

Vineri 19 februarie 19:00 - MARIUS VERNESCU TRIO, Catalin Rasvan* double bass, Gabi Matei -tobe. Pianistul Marius Vernescu este considerat unul dintre cei mai straluciti muzicieni de jazz din Romania. Este castigator al prestigiosului Montreux Jazz Festival din Elveția in 2002, fiind dealtfel singurul român care a reușit această performanță. “Marius Vernescu este unul dintre cele mai mari talente de jazz ale Europei” a declarat Quincy Jones, Preşedintele Juriului de la Montreux Jazz Festival.

Sambata 20 februarie 19:00- EMIL BIZGA QUINTET, Nicolae Tanase* saxofon, Albert Tajti pian, Alex Mike double bass, Iulian Nicolau tobe. Trompetistul Emil Bîzgă este unul dintre cel mai bine cotați muzicieni români, cu o bogată experiență internațională. A plecat de tânăr din România, s-a școlit în străinătate, unde a susținut sute de concerte, a colaborat cu artiști de top, însă a decis să revină acasă. Originar din Iași, Emil Bîzgă continuă să cante în țara natală, în ciuda problemelor de natură politică, socială și economică.

Duminica 21 februarie 19:00- IRINA SARBU QARTET, Puiu Pascu* pian, Ciprian Parghel double bass, Claudiu Purcarin tobe. Irina Sarbu isi modeleaza vocea cu un timbru aparte, usor de recunoscut, conducandu-si imaginatia improvizatorica in numeroase directii, fiecare spectaculoasa in felul ei. Datorita originalitatii si manierei de a prelucra melodiile clasice, valoarea vocalistei a fost unanim recunoscuta. Irina Sarbu a concertat atat in tara cat si in strainatate: New York, Washington, Paris, Viena, Madrid, Praga, Ierusalim, Milano. Desi indragostita iremediabil de jazz-ul traditional ofera mereu recitaluri originale alaturi de invitatii ei.

Accesul se face numai pe baza de rezervare in limita locurilor disponibile, 30% din capacitate, adica 50 de locuri pe seara.
Respectam normele in vigoare si distantarea fizica si va rugam pe parcursul deplasarilor in zonele comune sa purtati masca de protectie.
Vom acomoda maxim 6 persoane la o masa.
Va rugam sa ajungeti cu cel putin 30 de minute inaite de ora anuntata.

Rezrevari: 0728843782 sau www.the-pub.ro

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro atat tip abonament, pe 3 zile, la pretul de 150 de lei sau pe fiecare seara in parte la pretul de 60 de lei.

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră