La primăvară, Deep Purple live @ Bucureşti !

16 Dec 2016 | scris de Alex Revenco
La primăvară, Deep Purple live @ Bucureşti !

Legendarul grup britanic a anunţat turneul “The Long Goodbye” ce promovează noul album ‘inFinite’.

Pe 13 mai 2017, în parcarea A de la Romexpo, Ian Gillan & Co îşi vor încânta fanii cu celebrele lor hituri dar şi cu noi compoziţii de pe discul menţionat mai sus, într-un concert de excepţie, organizat de Events. Biletele se găsesc, începând de astăzi, în rețeaua Eventim, la prețurile de 130 lei (Gazon B), 190 lei (Gazon A), 270 lei (Golden Ring) şi 350 lei (Tribună).

Alături de Led Zeppelin şi Black Sabbath, Deep Purple face parte din “Nesfânta Treime a hard rockului şi a heavy metalului britanic de la începutul anilor 70”. În 1975 a intrat în Guinness Book of World Records având "cel mai puternic sunet din lume" în urma concertului de la Rainbow Theatre din Londra.

A vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, iar printre compoziţiile cele mai cunoscute se numără: Black Night, Speed King, Fireball, Strange Kind Of Woman, Highway Star, Smoke On The Water, Child In Time, Lazy, Space Truckin', Woman From Tokyo, When A Blind Man Cries, Burn, Stormbringer, Soldier Of Fortune etc, etc.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră