La mulţi ani Green Hours ! Primul club de jazz de după 89 împlineşte 21 de ani

27 Aug 2015
La mulţi ani Green Hours ! Primul club de jazz de după 89 împlineşte 21 de ani
În ultima zi a lunii august Green Hours începe sărbătoarea a 21 de ani de la înfiinţarea primului club de jazz din Capitală după decembrie 1989 dar şi aproape 18 ani de spectacole desfăşurate sub genericul Teatru Luni. Iată prezentarea evenimentului şi programul spectacolelor aniversare făcute de Voicu Rădescu:”Primul club perseverent de jazz de după Revoluție și singurul care a reușit să reziste în bazarul continuei tranziţii pe care-o vieţuim. Şi pentru că ...altfel - iată că ne celebrăm (nu foarte decadal), împlinirea vîrstei rotunde de 21 de ani de la naşterea, pe 1 septembrie 1994, a Green Hours. Ca în poveşti (şi nu e basm ce spunem), vom celebra 3 zile și 3 nopți. Una cu jazz și două cu teatru, pentru că Green Hours, din nou, altfel, înseamnă de aproape 18 ani și ...Teatrul Luni. Așadar, vă așteptăm la noi în ogradă:  

Luni 31 august, ora 19.00, întîlnire cu începuturile teatrului: recital extraordinar Maia Morgenstern - excerpte din "Chantan au lait", după Dinescu, Sobol, Văcărescu. Bilete 35 lei (în avans, pe bilet.ro) sau 40 lei (în ziua evenimentului)
Marți, 1 septembrie, ora 18.30, Green Hours 21: Jazz Celebration Gala, cu Nadia Trohin & Mircea Tiberian Trio introducing The Twisters [the new generation of singers] Intrare: 25 lei în avans (pe bilet.ro) sau 30 lei (în ziua evenimentului)
Miercuri, 2 septembrie, ora 19.30, teatru underground: (Cu)Cuieînfrunte după texte de Eric Bogosian, Two Men Show / Stand Up Theater-Radu Iacoban, Tudor Aaron Istodor. 20 lei (în avans, pe bilet.ro) sau 25 lei (în ziua evenimentului)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră