La „Green Rock Fest 2015”, PhenomenOn cântă înainte de Nazareth !

25 Aug 2015
La „Green Rock Fest 2015”, PhenomenOn cântă înainte de Nazareth !
Trupa Phenomenon trece din nou graniţa de sud a României şi va susţine, pe 13 septembrie, un concert in cadrul festivalului „Green Rock Fest 2015”, la Ruse, în Bulgaria. Anul acesta, festivalul va avea loc în sala sporturilor Bulstrad Arena, pe afişul festivalului fiind trupe din Bulgaria, PhenomenOn din România, headliner fiind legendarul grup scoţian Nazareth.

Este al cincilea an consecutiv în care PhenomenOn este invitată la „Green Rock Fest”, iar pentru fanii deja existenţi în Bulgaria trupa a pregătit un playlist ce include compoziţii proprii cum ar fi ultimul single „ Bring me back to life” dar şi „Bagă Riffu”, de pe albumul „Începuturi”. Binecunoscută la noi, piesa „Bagă Riffu”este în Bulgaria un adevărat hit iar fanii de acolo ştiu să o fredoneze.

În ultima perioadă, PhenomenOn a lansat mai multe piese pe canalul „ onphenomen ”de pe Youtube şi continuă înregistrările pentru viitorul album, „Aurora Borealis”. Acesta va conţine titluri precum: „Wake up”, „Ice and Fire” sau „Burn them down”, toate fiind deja prezente în playlistul de concert al trupei, alcătuită din Andu Văsîi – vocal, Flavius Hosu- tobe, Petre Osman- bass şi Andrei Bălaşa- chitară.  

Alte stiri din Muzica

Ultima oră