La Bicycle Music Festival sonorizarea şi luminile sunt asigurate de biciclişti. Vezi ce trupe cântă

15 Iun 2015
La Bicycle Music Festival sonorizarea şi luminile sunt asigurate de biciclişti. Vezi ce trupe cântă
 Sâmbătă, 20 iunie, se va desfăşura festivalul dedicat pasionatilor de biciclete si muzică. Trupele vor concerta pe patru scene diferite, de-a lungul traseului caravanei de biciclete Bicycle Music Festival. Acesta va urma un traseu format din patru puncte deja devenite locuri clasice de intalnire pentru biciclisti.

Adunarea se va suna la primul loc de intalnire, unde va fi amplasata prima scena si va avea loc concertul sustinut de Temple Invisible. Urmeaza alte trei puncte de intalnire, cu trei scene si trei concerte:  The Dream Diggers - Live Set, apoi TiPtiL si Mara & Mongol, iar festivalul se va incheia la cea de-a patra scena, cu Les Elephants Bizarres si Vita de Vie (foto).

Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrica va fi produsa dand la pedale. Astfel, intregul sistem de sonorizare si luminile pentru cele patru scene vor fi asigurate chiar de "pedalatorii" participanti la festival. Organizatorii vor pune la dispozitia acestora cele necesare iar energia electrica va fi eco, rezultand chiar din pedalat! Este pentru prima oara cand realizarea unui eveniment depinde de prezenta si implicarea biciclistilor. Toate detaliile vor fi anuntate in cel mai scurt timp. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră