„Joc periculos” cu grupul Taxi- avanpremieră la Teatrelli

28 Mai 2015
„Joc periculos” cu grupul Taxi- avanpremieră la Teatrelli
 Cu ocazia concertului pe care îl va susține sâmbătă, 30 mai, la Teatrelli, Taxi va prezenta în avanpremieră „Joc periculos”, cel mai nou videoclip, care îi are ca protagoniști pe actorii Antonia Ionescu Micu și Radu Micu. Clipul va avea lansarea oficială, marți, 2 iunie. Grupul are urmatoarea componenta: Vicky Sava (voce), Daria Corbu (voce), Darius Neagu (tobe), Kerezsi Csongor (chitară bas), Cantemir Neacşu (chitară), Mugurel Coman (clape), Dan Teodorescu (voce, chitară acustică).  

“Joc periculos” este compusă de Dan Teodorescu, dealtfel autorul tuturor pieselor Taxi. Filmarea videoclipului a fost decisă după postarea unui demo pe Facebook, care a avut parte de o primire călduroasă. Este o melodie sensibilă care vorbește despre ne-comunicarea din cuplu, “despre acel moment când nu mai încercăm să ajungem unul la celălalt”. Actorii Antonia Ionescu și Radu Micu au o interpretare plină de sensibilitate, Radu Micu și-a asumat și rolul de regizor, colaborând pe tot parcursul fimării cu scenaristul Dan Teodorescu, cu directorul de imagine Bogdan Stanciu, cu artistul, pe post de cameraman, Tudor Olaru și cu pianistul trupei Taxi, pe post de consultant de specialitate. De

Una dintre cele mai valoroase formatii pop rock de la noi, Taxi are peste 1000 de concerte la activ si a inregistrat urmatoarele albume: Trag un claxon-2000, Americanofonia- 2001, De cursa lunga-2002, C-2003, Politica-2004, Romantica- 2007, Cele 2 cuvinte- 2011, Taxi 15- 2014.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră