Îţi place să cânţi ? Participă la concursul Young Music Festival !

28 Iul 2015
Îţi place să cânţi ? Participă  la concursul Young Music Festival !
Arenele Romane vor găzdui în perioada 17-19 septembrie 2015 prima ediție a celui mai mare festival-concurs de muzică din Romania prin care organizatorii își propun să transforme tinerele talente în adevărați artiști. Young Music Festival creează mediul perfect pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani+ de a-și manifesta și dezvolta talentul cu ajutorul unei echipe de specialiști din industria muzicală, condusă de Crina Mardare.  

Selecţia se face pe fiecare categorie de vârstă
Timp de trei zile, tinerii vor avea șansa de a cânta live și de a-și demonstra abilitățile pe scena Arenelor Romane pe care au cântat artiști de top atât autohtoni cât și internaționali. Aceștia vor putea interacționa cu oameni-cheie din industria muzicală din România, dar și din afară, având ocazia de a primi sfaturi și informații noi în tot ceea ce privește teoria și practica muzicală. 
Selecțiile se vor face pe fiecare categorie de vârstă în parte, astfel: Grupa I: 5-7 ani, Grupa II: 8-10 ani, Grupa III: 11-13 ani, Grupa IV: 14-16 ani, Grupa V: 16+

Concursul se va desfășura în 4 etape
Etapa de calificare: Până pe data de 5 septembrie, cei care doresc să particpe trebuie să trimită un filmulet demo (live) la adresa youngmusicfestival@gmail.com. Cei care vor fi selectați, vor lua parte la o preselecție în prima zi a festivalului concurs. În 17 septembrie toți vor cânta live pe scena Arenelor Romane, momentul lor artistic fiind urmărit de un juriu profesionist. Cei mai buni din Preselectie vor avea șansa de a se întrece în semifinalele de pe 18 septembrie. Pentru fiecare categorie de vârstă se vor califica câte 6 dintre ei, care se vor confrunta apoi în marea finala de pe 19 septembrie. Programul și regulamentul complet vor fi disponibile curând, odată cu inaugurarea site-ului oficial.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră