Informaţii complete cu privire la camping-ul de la Rockstadt Extreme Fest.

16 Iul 2015
Informaţii complete cu privire la camping-ul de la Rockstadt Extreme Fest.
 La fel ca in 2014, zona de camping va fi amplasată pe terenul de fotbal din imediata apropiere a zonei de festival, spatiu ce oferă un număr generos de locuri. Organizatorii roagă publicul să amplaseze corturile „cat mai uniform, oferind astfel spaţiu şi 'vecinilor' de camping”. Se va asigura un număr suficient de mare de duşuri şi toalete puse la dispoziţia publicului, facilităţi ce vor fi curăţate de mai multe ori pe parcursul zilei, pentru a evita orice fel de neplaceri întâmpinate în trecut.

Camping-ul va fi deschis publicului începând de miercuri, ora 10:00. Rugamintea organizatorilor este de a elibera zona de camping până duminica la ora 12:00. Organizatorii reamintesc ca in spatiul de camping nu va fi permis accesul cu mancare si bauturi din afara festivalului, insa in acelasi spatiu va fi amplasat atat un stand unde veti gasi apa si bere la sticle mari de plastic - la acelasi pret redus practicat si de clasicul magazin alimentar - cat si un stand pentru micul dejun.

Preţul unui abonament pentru zona de camping este de 15 lei (asigură accesul în camping pe durata celor patru zile de festival) şi va putea fi achiziţionat exclusiv de la casa de bilete aflată la intrarea principală a zonei de festival. Nu vor fi corturi de închiriat. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt 200 de lei, disponibile în reţelele eventim.ro, myticket.ro, bilete.ro.  

Alte stiri din Muzica

Ultima oră