Încep înscrierile pentru concursul Festivalului Naţional de Muzică Folk ,,Chitara Dunării”

14 Oct 2015
Încep înscrierile pentru concursul Festivalului Naţional de Muzică Folk ,,Chitara Dunării”
Muzica folk este o certitudine care a rezistat peste decenii şi care are nevoie, mai mult ca oricând, de promovare şi vizibilitate. Mesajul sensibil al poeziei cântate este transmis prin voci consacrate dar şi prin eforturile tinerilor talentaţi . Există un public receptor care se regăseşte în acordurile sonore ale versurilor şi emoţiei binefăcătoare ale folkului românesc. Pentru aceşti interpreţi şi pentru spectactorii acestui gen, Festivalul ,,Chitara Dunării” merge mai departe.

Este un demers al celor ce cred în valoare, în sensibilitate şi în forţa muzicii folk. Consiliul Judeşean Călăraşi împreună cu echipa profesionistă de organizare spectacole condusă de Marius Gavrilă organizează cea de a VIII a ediţie a Festivalului ,,Chitara Dunării”. Între 27 şi 29 noiembrie, vor fi trei zile de compeţie, premiere, recitaluri ale unor artişti cunoscuţi şi iubiţi de public, lansări de carte şi C.D uri folk. Festivalul ,,Chitara Dunării” îşi propune să fie un manifest cultural şi să ofere atmosfera prielnică prieteniei, solidarităţii şi bucuriei actului artistic de calitate.
Sunt invitaţi să se înscrie în competiţie, interpreţi şi grupuri folk din întreaga ţară, fără limită de vârstă, până la data de  26 noiembrie. Regulamentul de concurs şi fişa de înscriere pot fi găsite pe site-urile: https://www.facebook.com/mixmusicstagehttps://www.facebook.com/pages/Proiect-Cultural/.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră