În premieră la ARTmania, You Me At Six. Una dintre cele mai bune trupe live din Anglia (video).

20 Iul 2017 | scris de Alex Revenco
În premieră la ARTmania, You Me At Six. Una dintre cele mai bune trupe live din Anglia (video).

“Așteptăm primul nostru concert în România! Niciunul dintre membrii trupei nu a mai fost vreodată în România. Nici măcar în vacanță! Vom folosi această oportunitate pentru a experimenta cât mai mult din cultura acestei țări. Îi așteptăm pe toți fanii noștri la Sibiu. Va fi un concert excelent. O bună ocazie să ne facem și alții fani!”, spun britanicii You Me At Six, care vor cânta pentru prima dată pe o scenă românească sâmbătă, 29 iulie, la Festivalul ARTmania. Ei își anunță, printr-un turneu mondial, cel de-al cincilea album de studio, “Night People”, lansat în luna ianuarie a acestui an.

You Me at Six, staruri ale noului val rock britanic

Și-au câștigat reputația de rockeri plini de forță și sunt recunoscuți drept una dintre cele mai bune trupe live din Marea Britanie. Turneele lor sunt în întregime sold-out, fie că spectacolul este pe ​​Wembley Arena sau pe O2 (anul trecut, în octombrie, au vândut 2000 de bilete în 3 minute, la O2 Shepherd's Bush Empire- Londra), sunt invitați în cele mai vizionate emisiuni ale momentului și rămân pe primele locuri în topurile stațiilor radio. Noul album, “Night People”  a avut darul de a le aduce încă și mai multă popularitate, consolidându-le statutul de staruri ale noului val rock britanic.

Vezi aici noul videoclip „Give”- 2017

https://www.youtube.com/watch?v=r6EakBG9DuI

Devin Townsend Project, Tarja, Lacuna Coil, Riverside, Beyond the Black, You And Me At Six și Walkways sunt trupele confirmate pe afișul celei de-a 12-a ediții a Festivalului ARTmania din Sibiu.

Abonamente şi bilete

Se găsesc în rețelele Eventim.ro, myticket.ro, iabilet.ro și pe Kompostor.ro. În cea de-a doua perioada de pre-sale, prețul unui abonament este de 230 de lei, urmând ca la locație prețul sa fie de 250 lei. Pentru această ediție, ARTmania Festival a pus în vânzare un număr limitat de bilete pe zi, la prețul de 140 lei.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră