În noul video, Călin Pop ne transmite: ”Niciodată nu mă voi opri”!

22 Feb 2021 | scris de Alex Revenco
În noul video, Călin Pop ne transmite: ”Niciodată nu mă voi opri”!

Solistul vocal, chitaristul și compozitorul formației Celelalte Cuvinte a lansat de curând piesa  “ Niciodată”, un nou single din viitorul album solo „Cutia cu secrete”, ce va apărea la Universal Music Romania.

Vezi aici https://www.youtube.com/watch?v=wk31iICyVFM

“Piesa aduce cu ea niște concluzii trase de-a lungul traseului vieții mele puse pe o instrumentație actuală. Niciodată nu voi înceta să aspir către lumină și speranță, către ceea ce simt că e bine în mine și în jurul meu” a declarat Călin.

Ca şi la celelalte de pe viitorul album, Călin Pop a colaborat cu prietenii săi din proiectul Reşiţa Rocks: Toni Dijmărescu la chitară şi Flavius Suciu la tobe, mix şi master. Li se alătură de această dată Vlad Spătar la chitară bas. Videoclipul este realizat de Utopium, artwork – Elena Cercel.

„Pietre tot mai grele mi s-au aruncat/ N-am privit în urmă, nu am judecat/Neatins! Neînvins! Visele curmate-n grele încercări/ Au rămas nestinse-n aprigi înfuntări” Am iertat. N-am uitat./Niciodată, niciodată capul n-am să-l plec! Am crezut, am făcut, nu am să regret./Niciodată nu mă voi opri!”, spune Călin în noua lui piesă.

Link de streaming / download: https://UMRDD.lnk.to/Niciodata

Călin Pop pe Facebook: https://www.facebook.com/calinpopcc

Călin Pop pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzs9iTg2g6c0kUquE0OrwZQ

 

 

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră