“Gypsy Rock (Change Or Die)” este Disc de Aur !

25 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
“Gypsy Rock (Change Or Die)” este Disc de Aur !

Universal Music Romania a acordat Discul de Aur lui Damian & Brothers pentru vânzarile albumului “Gypsy Rock (Change Or Die)”

La albumul aniversar “Gypsy Rock (Change Or Die)” au participat peste 20 de invitaţi, printre care îi mentionam pe Smiley, Delia, Loredana, Dan Bittman, Alina Eremia, Lora. Discul  contine 16 piese, iar  primul single extras este “In statie la Lizeanu (Domnisoara, Domnisoara)”, featuring Smiley, piesa ce a depăşit 15 milioane de vizualizari pe YouTube si se afla in TOP 10 difuzari pe radio si TV. Prin acest material discografic, Damian & Brothers introduc, printre instrumentele traditionale lautaresti, elemente de rock, ritmuri dubstep, reggae sau gypsy blues.

Albumul a fost creat, produs si coordonat de Damian Draghici. Producatorii generali ai albumului sunt Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania, iar producatorii executivi ai albumului sunt Damian Draghici si HaHaHa Production. Albumul este disponibil in format fizic și digital, in toate magazinele de specialitate si pe toate platformele de streaming și download

Damian & Brothers a primit Discul de Aur cu mai putin de o saptamana inaintea concertului “Gypsy Rock (Change Or Die)”, ce va avea loc pe 31 martie, ora 20:00, la Sala Palatului. Show-ul aniversar de 10 ani inseamna o productie senzationala, cu zeci de invitati speciali, costume si coregrafii inedite, un regal de muzica live si interpretari exceptionale. Biletele au fost puse in vanzare în reţeaua eventim.

Damian & Brothers a luat nastere acum zece ani, in decembrie 2006, la initiativa lui Damian Draghici. De la infiintare si pana in prezent, Damian & Brothers a sustinut peste 600 de concerte in Romania si in strainatate.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră