Goran Bregovic: “If you don’t go crazy, you are not normal” !

10 Aug 2015
Goran Bregovic:  “If you don’t go crazy, you are not normal” !
Goran Bregovici a dat startul turneului international care trece si prin Romania pe 29 august la Arenele Romane din Bucuresti. Turneul poarte sugestiv numele “If you don’t go crazy, you are not normal!” si trece prin tari precum Italia, Franta, Elvetia sau Rusia.

Intr-un interviu recent pentru publicatia Șapte Seri, artistul sârb a declarat: “Vreau sa le reamintesc oamenilor ca in secolul XXI trebuie sa invatam sa traim alaturi de oameni diferiti, care nu gandesc sau se comporta ca noi. In trecut era simplu, nu iti placea de cineva mergeai la razboi, acum trebuie sa invatam sa traim impreuna si este impotant pentru univers sa avem diferite minoritati si moduri de a gandi. “

“Cred ca pentru toata lumea este importanta educatia, doar ea ne va conduce la normalitate”, a continuat Goran Bregovic.

Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa “Wedding and funeral orchestra”, pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta ! In deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra si GIPSY CASUAL.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro precum si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara
Biletele in presale au preturi speciale, între 60 și 160 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa între 70 și 180 de lei. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră