Fostul basist “dezgustat” de placa comemorativă despre Mick Jagger şi Keith Richards. VEZI ce scrie pe ea

29 Iun 2015
Fostul basist “dezgustat” de placa comemorativă despre Mick Jagger şi Keith Richards. VEZI ce scrie pe ea
 Textul inscris pe o placă ce menţioneaza locul unde s-au intâlnit Mick Jagger cu Keith Richards urmeaza sa fie schimbat, in urma obiecţiilor lui Bill Wyman. De pe placa albastra dezvelita în Dartford (nord vestul Londrei) aflăm că Mick şi Keith s-au întâlnit pe peronul gării după care „au format Rolling Stones”. Wyman, fostul chitarist bass al legendarei formaţii a precizat următoarele:

“Mick Jagger şi Keith Richards nu au creat Rolling Stones ei fac parte din acest grup, ca toţi ceilalţi. Brian Jones a vrut să formeze un grup de blues, el ne-a ales pe fiecare în parte, a impus muzica, i-a dat numele - The Rolling Stones şi a fost liderul formaţiei”. Consilierul primarului din Dartford a declarat “până acum nu am supărat niciodată un Rolling Stone aşa că voi pune lucrurile la punct. Adevărul istoric este cel mai important lucru. Textul actual va fi modificat, voi scrie că Mick şi Keith s-au întâlnit aici pentru a face parte din Rolling Stones”.

Multiinstrumentistul Brian Jones (legenda spune ca ştia să cânte la 36 de instrumente) a murit în 1969, inecat in propria piscina. Bill Wyman a fost chitaristul bass al formaţiei din 1962 până în 1993, când s-a retras motivând că nu mai poate face faţă turneelor. În locul lui este Darryl Jones, care nu este membru al formaţiei ci angajat.

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră