FolkFrate! Si SPAM, concert extraordinar in Bucuresti

04 Mai 2016 | scris de Cristi Severin
FolkFrate! Si SPAM, concert extraordinar in Bucuresti

Trupele FolkFrate! si SPAM vă invită la un spectacol extraordinar miercuri, 18 Mai, în Club Fabrica din București. Tinerii artiști ai muzicii folk vă așteaptă cu invitați surpriză, precum și cu alte cadouri muzicale.

“Ne dorim să aducem tot mai mulți oameni la concerte folk, să arătăm că acest gen este viu, să-l promovăm și să-l creștem. În ultimii ani am văzut că publicul se schimbă, apar oameni tot mai tineri, care sustin muzica noastra și asta ne bucură foarte mult și ne dă curaj să mergem mai departe”, a declarat Tudor Olaru, unul dintre artistii implicati direct in aceste proiecte.

Concertul va avea loc miercuri, 18 mai 2016, în Clubul Fabrica din București, de la orele 21:00. Biletul este 35 de lei.
Parteneri media: Smart FM, Academia de Rock, TV-H

_______________________

Mircea Ungureanu (Mysha), Tudor Olaru (Teddy), Ionuț Leopea (Johnnie), Marius Sireteanu (Sire) si, întotdeauna prima si cu ritmul in sange, Elena Icleanu, sunt cei cinci membri ai trupei FolkFrate!, proiect cu un număr de peste 400 de apariții la activ. Albumul „...e mai bine așa!”, lansat în octombrie 2015, este modul prin care Folk Frate! își urmează o cale muzicală proprie.

Folk Frate! - Mai stai

 

SPAM este formula muzicala completa a artistului Cosmin Vaman, al carui prim album, Drumul, a fost lansat in luna mai a anului trecut.
Cosmin Vaman, Alexandra Andrei, Alex Cismaru, Tudor Olaru, Ciprian Diaconu – iata formula unui drum care inseamna “o investitie masiva de bani, de timp, de energii creative, de dragoste, de curaj”.

Cosmin Vaman (SPAM) – Cele mai frumoase

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră