Fiul Silviei Dumitrescu si al lui Florin Ochescu, Iulian, concert de muzica clasica la Mogosoaia

24 Mai 2015
Fiul Silviei Dumitrescu si al lui Florin Ochescu, Iulian, concert de muzica clasica la Mogosoaia
 Duminică 24 mai, la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia, în cadrul Mogoşoaia ClasicFest, vor evolua fagotistul Mihai Boboiescu și pianistul Iulian Ochescu (foto) care vor interpretata printre altele lucrări de George Enescu, Claude Debussy şi Edward Elgar.

Iulian Ochescu s-a născut în 1993 la Bucureşti, iar acum este student în anul III la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti. Este câștigator a numeroase premii la concursuri nationale si internationale: premiul I, premiul “J.S.Bach” si marele premiu la concursul international “Millenium Piano”, premiul I la concursul international “Pro Piano-Romania”, premiul al II-lea la “Vienna International Piano Competition - Panmusica Austria” şi Premiul al III lea la Concursul Drumul spre celebritate. Fiul Silviei Dumitrescu si al lui Florin Ochescu a declarat „Ambii parinti m-au indrumat spre pian de la cinci-sase ani, insa n-au pus niciun fel de presiune pentru ca eu sa urmez cariera asta. Atunci nu aveam putere de decizie. Insa este foarte important ca mi-a placut”

Mihai Boboiescu este din Bucureşti şi are 26 de ani. A obţinut premii la concursuri naţionale şi la Olimpiadele de muzică. În perioada 2005 – 2010 a colaborat cu diferite orchestre şi ansambluri camerale, dintre care amintim: Orchestra Naţionala de Tineret, Orchestra Inginerilor, Orchestra Medicilor, Orchestra „Tinerimea Română”. Anul trecut a fost solist al Orchestrei de Cameră Radio. În 2013 a câştigat premiul I la Concursul international de la fagot de la Iaşi şi premiul al III lea la Concursul Drumul spre celebritate. (A.R.)

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră