Un nou film despre viata lui Michael Jackson

15 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
 Un nou film despre viata lui Michael Jackson

Un film pentru televiziune despre viaţa şi cariera cântăreţului Michael Jackson va fi produs la Hollywood in februarie si se va intitula ”Michael Jackson: Searching for Neverland”

Conform news.ro un cunoscut imitator al cântăreţului Michael Jackson va interpreta rolul principal în acest lungmetraj de televiziune. Filmul se va inspira din cartea ”Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days”, publicată în 2014 de doi dintre bodyguarzii artistului, Bill Whitfield şi Javon Beard. Astfel, vom avea o intrigă prezentată din punctul de vedere al gărzilor sale de corp ale megastarului american, si nu o biografie „oficiala”.

Michael Jackson, a cărui viaţă personală a fost marcată de numeroase controverse şi apariţii publice intens mediatizate, a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic, pe care starul american îl utiliza ca somnifer. Artistul efectua în acea perioadă o serie de repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, ”This Is It Tour”, care ar fi trebuit să includă 50 de show-uri şi să înceapă în iulie 2009, la Londra.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră