Eveniment rock: se formează supergrupul Metropol O.N.E. Project - M.O.P

15 Dec 2017 | scris de Alex Revenco
Eveniment rock: se formează supergrupul Metropol O.N.E. Project - M.O.P Galerie foto (2)

Sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 19.00, la Clubul Ţăranului are loc confirmarea supergrupului "Metropol O.N.E. Project - M.O.P" avându-i în componență pe: Attila "Moșu" Virányi (METROPOL) la bass/voce, Marius "Bubu" Luca (O.N.E.) la voce, bass, baritone 12 corzi, chitară, Ferenc Szász (METROPOL) la chitarā, voce și Louis Doré (O.N.E.) la percuție/voce.

Supergrupul va suţine o serie de concerte inedite în 2018, pentru a promova aniversarea a  50 de ani de la înfiinţarea grupului METROPOL, și ultimul album/turneu O.N.E. O întîlnire cu cei interesați este organizată și găzduită de Florin Silviu Ursulescu, mâine, la Clubul Țăranului, str. Monetăriei, nr.3.

La Clubul Ţăranului, vor participa Attila Virányi (Germania) și Marius Luca (Canada), care vor prezenta, în exclusivitate, piese de pe albumul "Black Box" METROPOL, și "Epitaph" O.N.E. De asemenea câteva surprize, și o sesiune de întrebări/răspunsuri în legătură cu M.O.P. și jubileul 50 METROPOL. Un eveniment unic, pe care cunoscătorii nu vor să-l rateze.

FOTO 1 Metropol în vremurile bune

FOTO 2 grupul O.N.E.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră