EUROVISION: Un text inspirat din realitatea apropiată: Andrei Leonte, backing vocal al Voltaj, a fost despărţit de părinţii săi în copilărie

24 Mai 2015
EUROVISION: Un text inspirat din realitatea apropiată: Andrei Leonte, backing vocal al Voltaj, a fost despărţit de părinţii săi în copilărie
Andrei Leonte, backing vocal al Voltaj în proiectul "De la capăt" şi unul dintre textierii piesei ce reprezintă România la Eurovision, este unul dintre personajele campaniei prin care trupa vrea să atragă atenţia asupra situaţiei copiilor despărţiţi de părinţii lor plecaţi la muncă în străinătate.
Andrei Leonte, despărţit de părinţi în copilărie, a cântat cu Voltaj la Eurovision despre situaţia sa.
Potrivit TVR, mesajul piesei "De la capăt" a ajuns, graţie concursului Eurovision 2015, cunoscut nu doar peste hotarele Europei, ci şi pe alte continente.
"Ceea ce puţină lume ştie, însă, este că unul dintre cei ale căror voci se aud pe scena de la Wiener Stadthalle este unul dintre copiii rămaşi în ţară, după ce părinţii lui au plecat la muncă în străinătate. Andrei Leonte, backing vocal Voltaj în proiectul 'De la capăt' şi unul dintre textierii piesei, a trăit experienţa despărţirii de părinţii săi la 15 ani, când tatăl lui a decis că, pentru a-i putea oferi fiului său o viaţă mai uşoară, este nevoie să plece la mii de kilometri distanţă. Câţiva ani mai târziu, mama sa l-a urmat".
 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră