EUROVISION 2015: Prima reacție a trupei VOLTAJ, după calificarea în finală

20 Mai 2015
EUROVISION 2015: Prima reacție a trupei VOLTAJ, după calificarea în finală
"Suntem foarte, foarte, foarte fericiți", a declarat Călin Goia, într-o conferință de presă, susținută marți noaptea, după anunțarea țărilor calificate în finala Eurovision. "Dacă ne-ați votat înseamnă că ne-ați susținut mesajul", a adăugat el. Șefa delegației României, Liana Stanciu, a completat, menționând că acesta este al 21-lea an consecutiv în care România se califică în finala Eurovision.

Călin Goia a adăugat că la Viena au fost alături de el și cei doi fii ai lui, în vârstă de 7 și 8 ani, amintind că piesa "De la capăt" vorbește despre copiii lăsați în urmă de părinții care lucrează în străinătate. "E imperativ să rezolvăm această problemă, situația trebuie rezolvată imediat. Suntem parte a Europei. Suntem o trupă cu vechime. E minunat că putem împărtăși acest mesaj cu voi", a declarat Călin Goia, care a adăugat că situația copiilor care cresc fără părinți nu este doar una românească, relatează Agerpres.

"Duminică, pe covorul roșu, am vorbit cu un polonez care mi-a spus că sunt 2 milioane de polonezi care lucrează în străinătate. Am început să plâng. Nu e doar problema noastră", a adăugat solistul trupei Voltaj. Întrebat cu ce mare artist ar dori să cânte în turneu, Călin Goia a răspuns: "Bono de la U2".

Alte stiri din Muzica

Ultima oră