Enrique Iglesias, supus unei operații chirugicale mai dificile decât se prevăzuse la mâna dreaptă

02 Iun 2015
Enrique Iglesias, supus unei operații chirugicale mai dificile decât se prevăzuse la mâna dreaptă
Muzicianul spaniol Enrique Iglesias, care s-a rănit la mâna dreaptă cu o dronă în timpul unui concert desfășurat sâmbătă în orașul mexican Tijuana, a fost operat luni la Los Angeles, au informat reprezentanții săi, menționând că intervenția a durat mai mult decât se estimase anterior.

Acesta a suferit mai multe tăieturi în timp ce mânuia pe scenă o dronă menită să dea un mai bun efect vizual show-ului său. În pofida recomandărilor medicilor, Enrique Iglesias nu și-a întrerupt concertul după acest accident. Imediat după încheierea spectacolului, el a fost transportat în SUA, pentru a fi tratat într-o clinică de specialitate din Los Angeles.

Conform comunicatului difuzat de managerii săi, artistul a avut o fractură și a avut nevoie de o operație de reconstrucție după care se va recupera în totalitate în următoarele săptămâni.

Turneul în care se afla pentru promovarea celui mai recent album al său, intitulat „Sex and Love”, a fost întrerupt și va fi reluat la 3 iulie, tot în Mexic.

Apreciatul cântăreț pop de 40 de ani, deținător a numeroase premii de prestigiu, nu este singur în aceste momente dificile, ci asaltat de dovezi de simpatie și compasiune din partea numeroșilor săi fani, care au inundat rețelele de socializare cu mesaje de susținere, multe dintre ele scrise pe mână sau pe palme. (M.C)

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră