Electric Castle e sold out. S-au vandut 20.000 de abonamente

16 Mai 2015
Electric Castle e sold out. S-au vandut 20.000 de abonamente
Organizatorii festivalului ce va avea loc între 25-28 iunie, la Castelul Banffy, de langa Cluj, anunță că toate abonamentele disponibile pentru ediția 2015 au fost vândute. Începând cu 16 mai, vor mai fi puse în vânzare doar bilete pentru o zi, în limita a 3.000 de bilete pentru fiecare zi de festival.

Numărul de abonamente vândute până în prezent pentru toate cele patru zile arată că Electric Castle va depăși recordul de audiență înregistrat anul trecut, de 79.000 de persoane. După doar două ediții Electri Castle ajunge la peste 220 de artiști anunțați pentru cele 6 scene ale festivalului, cu una în plus față de anul trecut.

„Comunitatea și oamenii extraordinari care au îndrăgit Electric Castle de la prima ediție ne-au ajutat să stabilim noi recorduri de audiență în fiecare an, iar în 2015 ne așteptăm ca, în total, numărul de participanți la festival să treacă de 100.000 de persoane. Am atins numărul maxim de abonamente posibil, odată cu ultimul prag de vânzare, asta și pentru că o mare parte din fani și-au cumpărat încă din toamnă biletele. Rezerva care mai există am păstrat-o pentru cei care știm că își doresc să ajungă la festival dar nu pot sta întreaga perioadă. Îi așteptăm pe toți cu mai multe scene, mai mulți artiști, dar și cu activități programate pe parcursul întregii zile în care să poată simți și trăi «electric»”, a declarat Teodor Negrea, directorul artistic al festivalului.

Electric Castle a intrat, a doua oară consecutiv, in finala competiției European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival, ceea ce demonstrează că și a propus să ajungă unul dintre cele mai mari și mai importante evenimente din Europa de Est. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră