Drama Selenei Gomez: se vorbea că se droghează, dar ea era bolnavă de lupus !

08 Oct 2015
Drama Selenei Gomez: se vorbea că se droghează, dar ea era bolnavă de lupus !
A  jucat în spectacole tv pentru copii (“Barney and Friends”, „Wizards of Waverley Place”) înainte de a deveni cântăreaţă pop, actriţă şi designer vestimentar. Pentru Selena Gomez, în 2013 au apărut primele probleme de sănătate, când a anulat turneele din Asia şi Australia. A început o serie de tratamente la clinica Dawn at the Meadows din Arizona, unde, în mod curent,  sunt trataţi dependenţii de droguri.

De aici, tabloidele americane au tras concluzia că Selena e ...la dezintoxicare! Mai mult, cam tot atunci a încheiat relaţia cu Justin Bieber, un adevărat idol pentru puşti şi puştoaice. Într-un interviu pentru Billboard ea a mărturisit ce greu a fost când ar fi vrut să urle „Voi nu ştiţi nimic, eu urmez un tratament de chimoterapie, idioţilor! Dar m-am închis în mine şi am aşteptat până când am început să mă simt bine şi să am din nou încredere în forţele mele ”.

Gomez a criticat presa tabloidă care ani la rând s-a „ocupat” de relaţia ei cu Bieber. “Muncesc de când aveam 7 ani iar la 17 ani am fost desemnată Ambasador UNICEF. Sunt foarte dezamăgită că am ajuns un „subiect” pentru presa tabloidă.” La această oră Gomez (23 de ani)  îşi promovează noul album, “Revival” şi apare în filmul “Hotel Transylvania 2”, numărul 1 în SUA. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră