Diseară, Tides From Nebula live@Control (video)

25 Oct 2017 | scris de Alex Revenco
Diseară, Tides From Nebula live@Control (video)

Tides From Nebula s-a infiintat in urma cu noua ani in Varsovia si a devenit rapid una dintre cele mai apreciate formaţii de post-rock. Componenţii grupului spun ca numele "Tides From Nebula" face referire la un urias nor de praf interstelar, toti fiind pasionati de tematica cosmica dar si de climatele naturale.

Primul album, "Aura", a fost lansat in 2009, iar doi ani mai tarziu a fost lansat cel de-al doilea material, "Earthshine". Grupul a reusit sa isi castige un loc in inimile fanilor de-a lungul timpul prin unicitatea soundului si prin claritate.

In 2013 apare cel de-al treilea album, "Eternal Movement" si Tides From Nebula mai urca inca o treapta pe scara succesului. Inca de la infiintare si pana in prezent grupul a sustinut nenumarate concerte in Europa.

Video: The Lifter (2016)

https://www.youtube.com/watch?v=6czLEggjJxo

In deschidere va cânta Am Fost La Munte si Mi-a Placut, trupa de post-rock/tripcore fondata in 2015, initial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP "Susurul Raurilor Care Curg in Jos, sau in Sus, Depinde Cum Te Uiti", in luna iulie a anului 2016 s-a inchegat un grup in toata regula si lui Vlad i s-au alaturat Matei Puscaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Campean la tobe (Stema, :umbra) si Mircea Becherescu la chitara (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

Intrarea la concert- 50 de lei. Acces public- ora 20.00, ora de începere 21.00.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră