directia 5, un show cu 'rock & love' la Sala Palatului

30 Noi 2016 | scris de Alex Revenco
directia 5, un show cu 'rock & love' la Sala Palatului

Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu au celebrat ieri, 29 noiembrie, 25 ani de directia 5 printr-un regal de muzica live, in care romantismul s-a imbinat perfect cu rockul si au purtat publicul intr-o calatorie fantastica pe taramul muzicii.

A fost un spectacol de excepţie, desfasurat pe parcursul a 2 ore si jumatate, din care nu au lipsit hiturile dar si piesele lansate recent, precum "Balerina", "Salut, ce faci?", "Ramane din noi... dragostea". Invitata speciala a show-ului a fost Aza, alaturi de care baietii au inregistrat piesa "True Love Story", inclusa pe albumul "Love, Peace & Harmony".

directia 5 a inceput spectacolul cu piesa "Tot ai sa vii", iar in cele doua ore a purtat publicul pe taramul in care dragostea este tot ceea ce conteaza, intr-un spectacol exceptional in care romantismul s-a imbinat perfect cu pop rockul. "Hello", "Ai un loc", "Iti multumesc", "Daca ai sti", "Forever love", "De ce iubim si multe melodii care au cucerit publicul instant iar la bis formaţia a interpretat hiturile "Povestea noastra", "Ce mai faci?", "Obsesia", "Plin de furtuni", "Am nevoie de tine" si "Forever love", în ropotele de aplauze ale spectatorilor.

Concertul "Ramane din noi... dragostea" a fost unul de promovare al albumului "Love, Peace & Harmony", al 35-lea material direcţia 5 ce include 11 melodii, printre care se numără "Balerina", "Salut, ce faci?" (feat Nicoleta Nuca), "Ramane din noi... dragostea".

Alte stiri din Muzica

Ultima oră