Directia 5, Cristi Minculescu & Band şi Adi Barar Blues Band cântă la Hard Rock Cafe

22 Mai 2015
Directia 5, Cristi Minculescu & Band şi Adi Barar Blues Band cântă la Hard Rock Cafe
BestMusic Live Concerts va invita in saptamana ce urmeaza la trei showuri in 3 zile cosecutive la Hard Rock Café din Bucuresti.

Seria de concerte începe cu Adi Barar & Blues Band, miercuri pe 27 mai de la ora 21:00. Chitaristul Cargo va vor duce intr-o incursiune printre cele mai bune hituri ale rockului mondial abordand stilul precum blues, rythm & blues, funk si rock alaturi de trupa sa de muzicieni desavarsiti: Cristi Ratiu tobe si Kombel Cramba bass.

Joi pe 28 mai, se continuă cu inca un concert incendiar cu directia 5 de la ora 21:30 unde trupa va prezenta showul “Forever Love” la Hard Rock Café. Cu peste 20 de ani in lumina reflectoarelor, directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ.

Iar vineri, pe 29 mai, de la ora 22, va asteapta o intalnire cu una dintre cele mai iubite voi ale rockului romanesc, Cristi Minculescu alaturi de trupa sa. Daca e vineri si e seara, daca mergi (mult prea!) linistit pe STRADA TA, inlantuit ca intr-un SOMN BIZAR, cautand-o pe BABY si a ei ULTIMA TOAMNA, daca deodata te intrebi CINE MA STRIGA IN NOAPTE, noi atat iti spunem: SA NU CREZI NIMIC! Adevarul a fost si va ramane in vocea notorie a lui Cristi Minculescu

Bilete pentru toate showurile incepand de la 35 de lei. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră