Din Brad duce doina românească la Novi Sad. Ascult-o cum sună cu INIA DINIA şi NEGRU

24 Iun 2015
Din Brad duce doina românească la Novi Sad. Ascult-o cum sună cu INIA DINIA şi NEGRU
 Artiştii timişoreni Methadone Skies, Din Brad şi DJ Elarith au fost invitaţi la ediţia din acest an a celebrului festival Exit. Manifestarea, ce atrage în fiecare an şi numeroşi spectatori din Timişoara, se va desfăşura în perioada 9 – 12 iulie, într-un spaţiu mirific, din Novi Sad. Alături de priveliştea minunată, Exit-ul e renumit şi pentru line-up-ul deosebit de divers, iar cei care vor lua parte la evenimentele desfăşurate în fortăreaţa medievală Petrovaradin, vor avea parte de un festival de neuitat. După concertul de excepție susţinut la Revolution Festival, Methadone Skies vor urca pe scena Fusin a festivalului Exit în prima zi a manifestării, pe 9 iulie.

Din Brad este un side project început de Negru cu Inia Dinia (cunoscuţi din Negură Bunget), un proiect legat de muzica tradițională românească. Din Brad duce piesele populare românești la Novi Sad, în ultima zi a festivalului, 12 iunie. De această dată, Din Brad îi are în componenţă pe Negru, tobe, percuţie, dulcimer, Alma, voce (foto) şi Tibor, claviaturi, voce. Primul album Din Brad este intitulat „Dor”, a apărut în 2012 la labelul Prophecy (Germania) şi conţine piesele Amar, Îmbrăţişat De Dor, Poarce'n Suflet Greu Păcatu, Doină, Cîntecul Cununei, Dor; Of, Of, Viaţă; Durere; Foaie Verde, Odolean; Cine Iubeşte Şi Lasă; Bradule, Brăduţule. Ascultă aici o doină interpretată altfel, cu Inia Dinia la voce: 

Printre numele anunţate pentru ediţia din acest an a festivalului Exit se numără Motorhead, Napalm Death, The Prodigy, Faithless, Eagles of Death Metal, Fear Factory şi mulţi alţii.
 






 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră