De necrezut. Disc romanesc de blues ajuns la al treilea tiraj !

21 Mai 2015
De necrezut. Disc romanesc de blues ajuns la al treilea tiraj !
 “Povestile Bluesului” este al doilea album semnat Marcian Petrescu & Trenul de noapte si a fost lansat in 2009. Casa de productie Soft Records, care l-a editat atunci a anuntat ca urmeaza sa scoata pe piata un al treilea tiraj. Nici acesta, nici primele doua nu inseamna jdemii de exemplare dar intamplarea trebuie sa ne bucure. Iata ca se intampla ‘ceva’ in aceste vremuri dominate de furaciuni de pe net.

                                                

Discul urmăreşte acelaşi fir al bluesului clasic, trecând acum de la sunetul acustic la cel electric. Marcian Petrescu este insoţit de o trupă de muzicieni de excepţie (Cyfer- chitara, Robert Ardeleanu- bass, Adrian Ivăşcanu- claviaturi) cărora li se alătură pe una din piese (“Iubirea ta e ca un cancer”) un invitat special, maestrul muzicuţei Sugar Blue ! CD-ul  conţine atât piese compuse de Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte, cât şi trei coveruri după piese de blues renumite.

 

Iata ce spune Marcian: “Povestile Bluesului este un album inspirat din realitatea vieţii oamenilor obişnuiţi, din întâmplări cât se poate de reale. Toate piesele au câte o învăţătură. Nimic filozofic, nimic complicat! Fiecărui ascultător nu-i rămâne decât să descopere în care dintre ele se regăseşte.”

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră