De mâine, Sziget Festival poate fi urmărit livestream

09 Aug 2015
De mâine, Sziget Festival poate fi urmărit livestream
Publicul din România va putea vedea, în direct pe www.telekom.ro, Festivalul Sziget – cel mai mare festival multicultural din Europa, ce se va desfăşura în Budapesta, în perioada 10-17 august. Vor fi peste 60 de ore de livestreaming HD de la festival, de pe patru scene diferite, iar printre trupele care şi-au dat acceptul pentru transmisie live se numara Alt-J, Gogol Bordelo, Awolnation, Enter Shikari, The Subways, The Thing Things şi mulţi alţii.

Astfel, cei care n-ajung anul acesta pe Insula Libertăţii din Budapesta au ocazia de a vedea care este atmosfera la cel mai mare festival din Sud-Estul Europei. Concertele vor putea fi urmărite gratuit pe telekom.ro/festival-sziget, iar cât de curând va fi anunţat şi programul transmisiunilor live. Mai mult, pe perioada pauzelor se vor transmite înregistrări ale concertelor anterioare.

Festivalul Sziget, organizat în luna august pe insula Óbuda din centrul Budapestei, a fost iniţial conceput ca un festival studentesc. A evoluat de la an la an şi a ajuns unul dintre cele mai importante festivaluri ale Europei. În fiecare an, evenimentul înregistreaza pe Youtube peste un milion de vizualizări din întreaga lume.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră