De ce îi place lui Iglesias România

29 Apr 2015
De ce îi place lui Iglesias România
Miercuri, 20 mai, cel mai faimos cantaret spaniol din lume revine la Sala Palatului din Capitala cu cel de-al cincisprezecelea concert, din Romania. Diferit de reprezentatiile anterioare, Julio Iglesias a inclus, de aceasta data, un recital de deschidere cu Julio Iglesias Jr. Seniorul are numeroare amintiri placute legate de vizitele anterioare in Romania. Iata ce a marturisit artistul: “In 2007, spre exemplu, imi amintesc ca am stat cam doua saptamani, pentru ca am dat cinci concerte. Aveti o tara superba. Mi-a placut mult Clujul, mi-au placut si Sibiul si zona muntoasa din jurul sau. Imi amintesc ca am fost sa mancam pastravi si sa facem plaja la o pensiune turistica foarte frumoasa, din lemn, la poalele muntelui.”

Romancele sunt foarte frumoase
“La Timisoara, spre exemplu, am fost cazati intr-o vila cu piscina. Mie imi place mult sa inot. Intr-o zi, niste paparazzi mi-au facut o poza si s-a nimerit ca in acel moment sa fie in piscina si una din asistentele mele. A doua zi, ne-am amuzat teribil cand am citit ca Julio Iglesias, abia aterizat la Timisoara, are deja o prietena romanca. Romancele sunt foarte frumoase, dar eu sunt casatorit. (Rade.)..."

Rosiile au un gust extraordinar
Si il mai atrage ceva in Romania: mancarea… “Imi plac la nebunie rosiile si castravetii romanesti. Au un gust extraordinar”. declara Julio Iglesias.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră