David Gilmour începe în septembrie turneul european. Este sold out din martie !

01 Iun 2015
David Gilmour începe în septembrie turneul european. Este sold out din martie !
 2015 Tour of Europe numara zece concerte in cinci tari dar locurile unde va canta Gilmour sunt printre cele mai frumoase arene si sali de pe continent. Biletele, puse in vanzare pe 6 martie (in ziua cand David Gilmour a implinit 69 de ani) s-au vandut instantaneu.

Primul concert este pe 12 septembrie, la Arena Pula, din Pula, Croatia, un amfiteatru ce gazduia in  vremuri foarte indepartate lupte de gladiatori. Un alt amfiteatru de pe vremea romanilor este Verona Arena, din Verona, Italia, gazda concertului din 14 septembrie. Urmatorul show e la Teatro de Mulina din Florenta, Italia (15 septembrie) cunoscut si sub numele Ippodromo Le Mulina-capacitate 7000 de spectatori. In Franta, Gilmour canta pe 17 septembrie la Theatre Antique d’Orange, din Orange iar in Germania, pe 19, in moderna arena Konig-Pilsener, din Oberhausen.

Ultimele concerte David Gilmour sunt programate la Royal Albert Hall din Londra, in zilele de 23, 24,  25 septembrie, 2 si 3 octombrie. Royal Albert Hall a fost inaugurata in 1871 si aici au cantat, printre altii, Frank Sinatra, Liza Minnelli, Jimi Hendrix, Beatles, The Who, Led Zeppelin, Eric Clapton, Sting sau  Elton John dar si mai tinerii Adele, Jay Z, Kaiser Chiefs, The Killers.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră