Dan Mănciulea prezintă povești folk, „Aripi înlăuntru” !

03 Apr 2020 | scris de Alex Revenco
Dan Mănciulea prezintă povești folk, „Aripi înlăuntru” !

“Așa cum am mai spus, încercăm să ne adunăm în jurul a ceea ce a fost cândva Club Folk Casa Eliad, club ce a funcționat în perioada 1997-2007.

Am luat inițiativa redeschiderii Eliad-ului, chiar și numai virtual, din dorința de a duce mai departe atmosfera, starea de spirit și prieteniile pe care le regăseam acolo. Alături de vechi membri ai echipei care au construit acest club (mulțumesc în mod special lui Bodolan Mircea pt. susținere și implicare) s-au alăturat și alți noi prieteni, toți dornici să încercăm să aducem o mică bucurie celor ce ne urmăresc în aceste momente apăsătoare pentru noi toți. Redeschiderea este în memoria lui Cristi Ghindasanu și Vali Sterian, doi prieteni trecuți în lumea de dincolo și, fără de care, Casa Eliad nu ar fi fost acel loc boem al Bucureștiului. Orice dorința de participare din partea muzicienilor, artiștilor este binevenită, ca și orice inițiativă care să îmbunătățească proiectul nostru. Vă invităm să postați direct aici, în grup și să contribuiți cu pasiunea, talentul și dedicarea voastră la noul Eliad virtual”- Doru Rizescu

Artistul din această seară, Dan Mănciulea, a spus următoarele: “Sunt foarte bucuros să vă invit vineri, 3 aprilie, ora 20:30, pe pagina de facebook Prieteni ai Clubului Casa Eliad virtual, la o seară de povești folk și blues. O cântare live on-line care sper să vă aducă bucurie și speranță în vremurile astea interesante pe care le trăim. Mulțumiri domnului Doru Rizescu pentru acceptarea propunerii! Este o deosebită onoare să revin, chiar și numai virtual, în Casa Eliad, dintotdeauna casă a muzicii, teatrului, poeziei și artelor frumoase! Vom fi alături preț de de o oră și ceva. Depinde numai de voi cât va dura. Deși vă voi simți aproape, nu vă voi vedea chipurile și nici auzi aplauzele, dar puteți compensa asta cu like-uri, comentarii și distribuiri ale evenimentului. Să ne auzim/vedem cu bine!”

Alte stiri din Muzica

Ultima oră