Conchita Wurst își lansează primul album

04 Mai 2015
Conchita Wurst își lansează primul album
După ce a câștigat Eurovision-ul de anul trecut, Conchita Wurst, care va rămâne pentru totdeauna în mentalul colectiv drept ”cântăreața cu barbă”, își lansează primul album muzical. Lansarea va avea loc la 18 mai.

Mai mult, la 6 mai se va lansa pe piață autobiografia Conchitei, la editura Archipel. Conchita are doar 27 de ani, deci nu foarte multe de povestit, așa că nu vorbim despre o lucrare voluminoasă, ci despre una de 177 de pagini, scrise cu corp mai mare de literă, și cu multe poze. Conchita Wurst este o persoană inteligentă, și asta se vede, scrie Le Figaro.

Marele creator de modă Jean-Paul Gaultier a avut bunăvoința de a scrie prefața. El a descoperit-o pe Conchita cu doi ani înainte ca ea să fie descoperită de restul lumii, pe Internet, și a votat-o de 73 de ori la Eurovision.

În Conchita de pe ecrane funcționează o echipă: Tom Neuwirth (adevăratul nume al interpretei-interpret) și Conchita Wurst. Persoana privată și personajul de ficțiune se respectă și se apreciază.

Conchita își datorează existența luptei pe care Tom a dus-o toată viața contra discriminării. Și pentru asta, mai ales pentru ediția de anul trecut a Eurovision, care i-a dat ocazia unei expuneri mondiale, a creat un mesaj frapant – o femeie cu barbă. (M.C)


 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră