Concertul Suzi Quatro a fost anulat

26 Iun 2015
Concertul Suzi Quatro a fost anulat
 Spectacolul cunoscutei soliste britanice, din 10 iulie, Sala Palatului, a fost anulat. Cei care si-au achizitionat bilete pentru Suzi Quatro au la dispozitie doua variante: sa primeasca inapoi banii pe bilete sau sa le schimbe cu bilete la alte concerte aflate la vanzare pe www.biletoo.ro, printre care Dulce Pontes, Lord Of The Dance, The Red Army Choir sau alte concerte, spectacole si piese de teatru.
Recupereaza-ti banii
Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa se adreseze site-ului/sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 1 iulie – 1 octombrie 2015.
Schimba biletul
Cei ce au achizitionat bilete din reteaua Biletoo.ro si aleg sa schimbe biletul pentru concertul Suzi Quatro cu un alt bilet, trebuie sa ia legatura cu un reprezentant Biletoo.ro, trimitand un email la office@biletoo.ro sau la contact@biletoo.ro. Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor se pot afla trimitand un email la una dintre adresele: office@biletoo.ro, contact@biletoo.ro.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră